dj mister m Official

Drive In - Radio Dj

Biografie

Hallo beste luisteraars,

Zoals de meesten van jullie weten ben ik al een mooie poos internet dj. Ik sta bekend onder de naam: DJ Mister M Mijn echte naam is Matthijs geboren in 1991 in het prachtige Meppel.

Tegenwoordig woon ik in het ook zo mooie Noordwolde samen met mijn vriendin Daphne.

Via een oude vriend ben ik in aanraking gekomen met een internet station hier ben ik gaan draaien. Kwam er al snel achter dat ik hier mijn ziel en zaligheid in kwijt kon.

Ben altijd in voor een lolletje en daarnaast vind ik het heerlijk om mensen te entertainen met muziek omdat mensen hier hun troost, geluk, verdriet en andere gevoelens in kwijt kunnen.

Kan me niet voorstellen om ooit te moeten stoppen, ben niet meer achter de knopjes weg te slaan.

Ben tegenwoordig te horen bij Radio Centraal uit Noordwolde Hier draai ik op :Vrijdagavond met Alles kan & Alles mag Van 22.00 uur tot 00.00 uur.

Zondagavond bij radio twinklestar daar ik elke zondagavond vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur met de bende van gezelligheid

Natuurlijk kom ik ook wel eens buiten de studio en mag ik vaak op een leuk feestje draaien. Dit is altijd leuk om mensen te ontmoeten en te kunnen verblijden met mooie muziek en veel gezelligheid.

Dus mocht u nog een leuk feestje willen geven en zoekt u nog een leuke DJ of heeft u vragen mag u deze natuurlijk altijd stellen via de mail: mdjmisterm@gmail.com

Heel veel luister plezier gewenst,

Dj Mister M